De beste webshop van Nederland
0
Winkelwagen
€ 0,00
Foto

Fallon Sherrock heeft geschiedenis geschreven in Alexandra Palace. De 25-jarige Engelse is de eerste vrouwelijke dartster die een wedstrijd op het PDC WK Darts wint. In een fantastisch gevecht won ze met 3-2 in sets van Ted Evetts.

Evetts won de eerste leg, waarna hij Sherrock via een 106-finish langszij zag komen. Nadat 'Super Ted' voor de tweede keer zijn eigen leg behield slaagde hij erin om via dubbel 8 de eerste set te winnen. In het tweede bedrijf gingen de eerste twee legs met de darts mee. De derde leg begon Sherrock met twee maximale scores, waarna ze via tops weer op voorsprong kwam. Via opnieuw tops won de 25-jarige dartster uit Milton Keynes de tweede set. 

Ook de derde set leek de kant van Sherrock op te gaan. Bij een 2-1 voorsprong kreeg ze vier pijlen voor de set, maar deze werden gemist. Evetts dwong een beslissende leg af en pakte vervolgens de set. In de vierde set gingen alle legs met de darts mee, waardoor Sherrock, net als Mikuru Suzuki eerder deze week, een beslissende set afdwong. Hierin nam ze al snel een 2-0 voorsprong die ze niet meer afgaf. Via dubbel 18 gooide ze het duel in het slot.

Dankzij deze historische overwinning mag Sherrock zich op gaan maken voor een confrontatie met Mensur Suljovic. Deze wedstrijd staat zaterdag 21 december op het programma.

 

Bekijk ons toernooicenter voor meer informatie over het WK Darts


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:

Over ons

4 Darts /De Schub
Ontstaan uit pure passie voor de dartsport.
Het is begonnen als hobby en uitgegroeid tot het verkopen van alle dartspullen en visuitrustingen.
Ben fanatieke darter en visser

4 Darts is onderdeel van De Schub Hengelsport.

Beoordeling

4 Darts is ook actief op facebook

.


Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop